SCRUB PUTIH GEBU SEGERA!! SENANG SANGAT NAK BUAT, MURAH & SELAMAT. SILA SHARE..

Hasil perkongsian dari sis Emilyrose Halim , rupa-rupanya mudah sangat nak buat dapatkan kulit putih gebu dengan scrub buat sendiri ni. Bahan-bahan yang digunakan juga senang nak dapat..malah caranya juga tersangatlah mudah. Jom baca perkongsian dari sis Emy ni..

Ni lah rahsia Kak Emy sebenarnya. Etceli dari zaman skool lagi kak emy dah buat scrub sengkuang ni.

Selalu orang tanya Kak Emy, apa rahsia kulit nampak lembab je, putih mulus gebu kan.

Kak emy dengan relakan hati taknak gebu sengsorang,,kak emy share la kat korang Rahsia Scrub DIY ni dengan penuh kasih sayang seluas lautan Hindi..

Apa Jadi kalau Korang buat Scrub ni kat Umah? #DIYSCRUBGEBU
  • Kulit jadi halus mulus gebuuu
  • Spot hitam dan bekas jerawat akan cerah serta merta
  • Tona kulit makin cerah serta merta
  • Kulit jadi Licin selembut sutera dan bau badan hilang!
  • Kulit jadi lembab macam pakai Lotion baby
  • Nampak makin muda – baby fec giteww

SCRUB PUTIH GEBU SEGERA!

BAHAN-BAHAN:

1. Sengkuang

2. Beras

3. Lemon

Sila tonton video untuk lebih detail.

CARA-CARA:

1. Sengkuang dan Lemon (sekali kulit) mesin sekali. Letak air suam sket dalam blender.Then blend sampai lumat.

2. Pastu beras tadi mesin sampai hancur,biar jadi biji² halus untuk fungsi scrub japgi

3. Then campor adunan Sengkuang + Lemon tadi dengan Beras dalam bekas. Biar Tekstur jadi macam dalam video.

4. Pastu ble mula Scrub dengan hati yang

 

Ni lah hasilnya…

Tangan encik suami.Yang sebelum lupa nak amik.

 

Tangan Bibik.Sebelah scrub sebelah tak scrub..nampak tak beza??

Boleh jugak pakai kat muka.

OK kalau kat muka seminggu sekali memadai,
kalau kat body hari2 lagi bagus,,,yang nak kawennn dah tak yah pergi SPA.

Nota Leff Bersinar :-

Pssstttt …Ni Scrub DIY rahsia kak emy.Kalau malas xgebu lah.Buat je.MURAH,JIMAT dan SELAMAT !

•Kasi la #LOVE sket tanda korang suke tips rahsia ni
•Cer #komen sket supaya korang selalu akan nampak tips kak emy akan datang.
•#SHARE kalau xnak hilang resepi Rahsia Scrub ni.
•#Follow kak emy rapat² untuk tips akan datang.

Picit link ni untuk pelbagai tips cantik meleleh —> http://bit.ly/TipsCantik_OrganicNatural

#Kakemygeeboo
#emilyrose
#tipskakemy

Sumber : Emilyrose Halim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *