21 Kegagalan Photoshop Paling Fail! tapi kelakaR.hahahaha

Photohop merupakan antara software paling awesome untuk mengedit gambar.

Jika anda mempunyai kemahiran dan skill yang mencukupi, anda boleh mengubah dan memanipulasi apa sahaja gambar.

Ingin kelihatan kurus, kulit lebih cerah, jerawat dan jeragat dihilangkan, menunggang ikan jerung putih sambil bergusti dengan beruang hitam? Semuanya boleh.

Tapi masalahnya bila designer yang tak tahulah, mungkin tengah mengantuk, tengah mabuk todi atau mungkin tengah layan hidu gam barang sepam dua, sampai hasil photoshop yang dihasilkan menjadi seakan-akan ianya dihasilkan dengan Microsoft Paint. Anda faham maksud saya kan?

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan. Cekdemout and be afraid, be very afraid.
photoshop fail

Tangan hantu?
 photoshop fail

Gila menakutkan pinggang dia
 photoshop fail

Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih
photoshop fail
Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo
photoshop fail
Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki
photoshop fail

Tangan hantu lagi?
photoshop fail

Child’s Play? Gila seram
photoshop fail
Dia pegang tangan siapa?
photoshop fail
Bad hand job
 photoshop fail
Website Microsoft Poland. Gila racist.t.com/-bwp1T4Obb9E/T-XAGaH9MdI/AAAAAAAACTE/0WNbhnmc70Y/s1600/photoshop_failure_graphics_14.jpg”>photoshop fail
High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop
photoshop fail
Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh?
photoshop fail
Invisible handbag
photoshop fail
Bayi mutan dengan tujuh jari
photoshop fail
Crowd copy paste. Aguero kan tu?
photoshop fail
Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.
photoshop fail
Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.
photoshop fail
Anak Brad Pitt ada evil twin.
photoshop fail
The real skinny.
 photoshop fail
4 jari? The Simpsons?
photoshop fail
Tangan sotong.

Sumber dari AbduzeedoOdee dan Hongkiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *