Fuhhh…Bapak Kacak & Kaya Bekas Suami Che Ta Yang Selama Ni Di Rahsiakan…!!! Kalau Nak Di Bandingkan dengan Zain Siapa Lagi Hensemm…??

Seperti yang umum tahu, pelakon Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta pernah berkahwin sebelum ini. Bekas suami pertama C…

Seperti yang umum tahu, pelakon Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta pernah berkahwin sebelum ini. Bekas suami pertama Che Ta merupakan seorang juruterbang yang dikenali sebagai Azuar Effendy Zulkaply.

Mereka yang pernah bernikah pada Ogos 1995 telah dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra. Namun, jodoh mereka tidak panjang apabila mereka sudah membuat keputusan untuk bercerai pada 8 Mei 2003.

Kini, Che Ta bahagia dengan perkahwinan baru dengan Zain Saidin dan telah pun selamat dikurniakan seorang cahaya mata yang comel iaitu Aaisyah Dhia Rana.

EKSKLUSIF: Gambar Bekas Suami Pertama Rozita Che Wan Yang Belum Pernah Dilihat Di Media!

Berikut gambar bekas suami pertama Che Ta bersama dua orang anak lelaki. Apapun, semoga Che Ta terus berbahagia bersama yang tersayang.

EKSKLUSIF: Gambar Bekas Suami Pertama Rozita Che Wan Yang Belum Pernah Dilihat Di Media!EKSKLUSIF: Gambar Bekas Suami Pertama Rozita Che Wan Yang Belum Pernah Dilihat Di Media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *