[PIC] PANAS!!! ISTERI VIRAL GAMBAR TUTTT SUAMI SEDANG BERA$MARA DENGAN BUDAK SEKOLA.

Isteri Sebar Gambar Bogel Suami Curang Dengan Pelajar Sekolah|Tak dapat lagi membendung api kemarahan,seorang isteri yang mahu dikenali sebagai Marry gelap mata menyebarkan gambar suami selingkuh dengan wanita lain.

Lebih mengejutkan kekasih gelap suaminya itu merupakan seorang pelajar berusia 17 tahun.

Marry berkata,dia sudah terlalu sabar dengan sikap suami,selama ini beliau telah mengetahui bahwa suaminya memiliki hubungan dengan wanita lain.

Namun hari demi hari,pelajar itu nampak semakin biadap dan turut memuat naik gambar dia dan suami Marry bagi mengecohkan lagi keadaan.

Berang dengan sikap pelajar itu, marry melalui akaun facebooknya meluahkan rasa tidak puas hati dan turut menyebarkan beberapa keping gambar pelajar itu dengan suaminya dalam keadaan mengaibkan.

Tidak hanya itu,Marry juga turut menyebarkan maklumat pelajar berkenan di laman media sosial.

‘Saya sejak dari awal sudah tahu,dan sudah banyak bersabar,tapi dengan kesabaran yang saya diamkan bukan bermakna kamu boleh melunjak dan menjadi-jadi”luah ibu beranak dua itu.

Bagaimanapun update terkini Marry melalui akaun facebooknya sudah membuat repot polis dan sudah memaklumkan pihak sekolah pelajar berkenan

Sumber:Exora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *