Tersilap Masuk Rumah, 2 Pencuri Menderita diliwat Lelaki Gay Selama 5 Hari..

FLORIDA – Akibat tersilap pecah masuk rumah, dua lelaki terpaksa menahan derita selama lima hari diliwat oleh tuan rumah yang merupakan seorang pemangsa seks, lapor Thugify.

Tersilap Masuk Rumah, 2 Pencuri Menderita Diliwat Lelaki Gay Selama 5 Hari

Garfield Morgan, 54, dan rakan jenayahnya, Kim Gorton, 36, masing-masing bekerjaya sebagai pencuri telah melakukan kegiatan itu bagi menyara kehidupan mereka. Namun, kejadian yang menimpa mereka di Florida baru-baru ini mungkin membuatkan mereka tidak akan terus kerjaya yang tidak bermoral itu.

Harry Harrington, dengan ketinggian 204 sentimeter, berat 136 kilogram dan berbadan sasa, adalah seorang lelaki gay dan pemangsa seks terkenal yang pernah dipenjarakan atas tuduhan serangan seksual. Harrington merupakan seorang yang agresif ini, bukanlah jenis manusia yang anda ingin dekati atau sakiti. Namun malang nasib buat Morgon dan Gorton yang telah menjadi penemannya selama lima hari.

Selain itu, Harrington juga dikenali sebagai The Wolfman, telah mengikat kedua-dua mangsanya dan meliwat mereka selama lima hari.

Difahamkan, polis hanya bertindak selepas jiran Harrington terdengar bunyi lelaki menangis meminta tolong dan meminta mereka untuk menyelamatkan mereka.

Berdasarkan gambar di dada akhbar tersebut, salah seorang mangsa kelihatan begitu trauma dengan pengalaman pahit yang dia lalui.

“Mereka pecahkan pintu depan rumah saya, jadi saya pecahkan ‘pintu belakang’ mereka!” kata Harrington dalam keterangannya pada pihak polis ketika ditahan.

Kedua-dua mangsa akan didakwa di atas tindakan mereka, manakala tindakan terhadap Harrington belum dimuktamadkan.

Bagaimanapun, ada yang mendakwa, keratan akhbar yang tersebar meluas di media sosial itu adalah palsu. Malah, nama Harry Harrington tidak wujud.

Sumber: The Reporter

‘Sahabatku, maduku’ – Wanita lamar rakan jadi isteri kedua suami

KUALA LUMPUR – atas dasar kasih dan sayang terhadap sahabatnya yang juga dianggap kakak, ahli perniagaan, Ida Nirwana Marzuki memutuskan untuk merisik, meminang seterusnya menjadikan wanita itu sebagai madunya.

Ida, 26, berkata, madunya, Norinie Rahmad, 35, yang juga yatim piatu disifatkannya sebagai pilihan terbaik untuk berkongsi kasih dengan suaminya.

Katanya, dia sendiri memujuk suaminya, Nurul Hakim Mohd Kusaini, 32, menerima Norinie.

“Pada awalnya suami agak keberatan kerana tidak pernah berhasrat untuk berkahwin dua selain tidak mempunyai apa-apa perasaan dan menganggap Norinie hanya rakan berniaga.

“Suami memaklumkan supaya diberi masa untuk berfikir. Dalam tempoh itu juga, hampir setiap hari saya memujuknya dengan memberitahu semua itu untuk menghalalkan hubungan, mengelak menjadi fitnah orang lain dan rasa tanggungjawab seorang sahabat,” katanya ketika dihubungi Harian Metro, hari ini.

Menurutnya, dia bersyukur suaminya akhirnya bersetuju untuk berkahwin dengan rakannya itu.

“Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Daripada merisik, bertunang sehinggalan kepada majlis akad nikah diadakan semalam (Rabu) pada 11 pagi di Masjid As-Syakirin, Desa Petaling dan dihadiri oleh keluarga terdekat serta saudara-mara.

“Penerimaan keluarga juga baik dan tiada sebarang masalah malah anak lelaki saya berusia tiga tahun juga sangat rapat dan manja dengan madu saya sehingga memanggil madu saya dengan nama ‘didi’.

“Kami bercadang untuk tinggal serumah iaitu di kediaman saya dan suami di Taman Permaisuri, Cheras dalam masa terdekat ini,” katanya.

Menceritakan detik perkenalan bersama madunya, katanya, dia mengenalinya awal Mei tahun lalu ketika menghadiri kursus yang menawarkan perundingan imej di sebuah hotel di ibu negara.

“Sejak itu hampir setiap hari, saya, madu dan suami keluar bersama. Selain menjadi rakan perniagaan, hubungan itu semakin rapat bukan hanya sekadar sahabat tetapi seperti kakak sendiri.

“Sepanjang tempoh lebih setahun ini, kami turut berkongsi mengenai kehidupan masing-masing apatah lagi saya juga sudah berpindah ke Cheras, berdekatan dengan kediaman madu. Jadi, hampir setiap hari kami meluangkan masa bersama,” katanya.

Katanya, madunya juga baru kehilangan ibu tersayang pada Mei 2016 selain adik beradik yang lain sudah membawa haluan masing-masing selepas berkahwin.

“Dari situ, timbul simpati memandangkan madu hidup seorang diri di Kuala Lumpur. Saya mahu dia menjadi sebahagian daripada hidup saya menyebabkan saya membuat keputusan untuk menjadikannya sebagai madu.

“Saya mengambil masa selama lebih dua bulan untuk melamarnya dan tidak ada sedikit pun perasaan sedih malah teruja kerana apa yang dilakukan memang di atas kerelaan hati saya.

“Walaupun ada wanita yang memandang poligami secara negatif, saya kini semakin bahagia biarpun terpaksa berkongsi kasih,” katanya.

Sumber : terengganu times

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *