Tengok Apa Yang Fazura Beri Kepada Tetamu Semasa Majlis Perkahwinannya Baru – Baru Ini

Kita saksi video ini serta tengok apa yang majlis Fazura dan Fattah Amin bagi kepada tetamu semasa majlis perkahwinannya yang lepas.

Kita lihat apa isi kandungan gift yang diterima oleh tetamu iaitu terdapat thank you card, gambar mereka dan kek yang menarik dalam kotak tersebut.

Jadi gift itu untuk kenang kenangan tetamu yang hadir ke majils tersebut. Tahniah jugalah untuk Fazura dan Fattah Amin untuk perkahwinan mereka yang indah itu.

Wah wah mari kita saksi video ini untuk mengetahui dengan lebih mendalam lagi. Ayuh sama sama kita tonton cerita video ini.

Jom kita saksikan sama-sama tonton cam mana video hangat ini dan jangan ketinggalan menyaksikan video ini sampai habis.

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa menonton video ini yang dipaparkan. Sekian.

Jom kongsikan ilmu dengan rakan kita.

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah layan video ini.

Sila tonton video:

Sumber : Youtube Malaysia Viral

Bak Putera dan Puteri! Ini 5 Perkara Menarik Sekitar Majlis Resepsi #Fattzura

Bertunang sudah, bernikah pun sudah. Kalau dulu, Fattah Amin dan Fazura kerap merahsiakan perancangan dorang nak berkahwin dan kebanyakan perkara dibuat senyap-senyap tanpa pengetahuan peminat serta rakan artis. Kali ini, mereka betul-betul all out dalam mengadakan majlis resepsi pada malam semalam (25 Februari) bertempat di Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur.
Sumber: Blog
Majlis resepsi ini adalah antara majlis yang paling dinanti-nanti ramai, tak kisahlah peminat ataupun rakan artis sendiri yang antaranya teruja sangat nak tengok pasangan sweet ini bersanding di atas pelamin. Gara-gara majlis ini semalam, penuh timelineFacebook dan Instagram dengan gambar mereka tau!

Bagi mereka yang belum move on, berikut kami senaraikan lima perkara menarik yang berlaku sekitar majlis resepsi #Fattzura . 

 

1. Majlis bertemakan ‘Fattzura Fairytale’

Ah sekilas pandang macam dalam kisah dongeng pulak! Majlis resepsi pasangan sejoli ini yang dihiasi bunga segar, lampu neon ungu kebiruan dan pelamin ala-ala istana kayangan dari Reka Teemor ini sangat mempersonakan. Patutlah ramai jemputan memuji konsep ‘Fattzura Fairytale’ ini kerana ia kena sangat dengan konsep yang sering diidam-idamkan Fattzura yang mahu kelihatan seperti putera dan puteri dalam fairytaleCinderella.
Sumber: Blog
Sumber: Blog
Sumber: Blog
2. Namakan menu makanan dengan tajuk lagu #Fattzura

Siapa punya idea agaknya ni? Namakan menu makanan dengan lagu-lagu nyanyian Fazura dan Fattah. Boleh kencing manis tau kalau baca menu-menu makanan yang disediakan di majlis resepsi ini. Antara nama menu yang menarik perhatian ialah Ayam Kurma Sayangi Dirimu dan Pajeri Nenas Seri Pengantin Cinderella. Wow! Dengar nama makanan pun dah terliur.
Sumber: Blog
3. Persembahan menarik dari artis terkenal seperti Sheila Majid

 

Tak sahlah kalau kat majlis perkahwinan artis tak ada penyanyi terkenal yang hiburkan majlis. Kalau semasa perkahwinan Datuk Seri Siti Nurhaliza dulu, dia jemput Krisdayanti dan Hetty Koes Endang, Fattzura pula jemput penyanyi tersohor seperti Datuk Sheila Majid, Bunga Citra Lestari, Dayang Nurfaizah dan kumpulan Ruffedge untuk menghiburkan para tetamu. Terkesima Fazura bila dengar Ratu Jazz kita menyanyi tau!
Sumber: Instagram
Sumber: Blog
4. Dihadiri tetamu kehormat Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Zahid Hamidi

Kalau dah adakan majlis kenduri, undangan majlis lah antara yang paling utama dalam menjayakan majlis resepsi tersebut. Bukan calang-calang juga jemputan majlis perkahwinan Fattzura ni. Antara tetamu kehormat yang hadir ialah Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Zahid Hamidi dan isteri, Datin Seri Hamidah Khamis.
Sumber: Instagram
Selain itu, majlis ini juga diserikan dengan kehadiran rakan serta keluarga terdekat seperti Rozita Che Wan, Datuk Aznil Nawawi, Zizan Razak, Elfira Loy, Izara Aishah, Fathia Latiff, Aizat Amdan, Alvin Chong dan Lisa Surihani.  Tidak dilupakan Datuk Chef Wan yang teruja sangat nak hadiri majlis resepsi ini sampai terawal seminggu! Nasib baik tak lupa datang minggu ni.
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
5. Menyarung dua persalinan memukau daripada Rizman Ruzaini

 

Bagi yang memuji betapa drop dead gorgeous Fazura dalam persalinan persandingannya ini, korang patut berterima kasih kepada Rizman Ruzaini yang berjaya membuat busana yang menjadi perhatian ramai. Menurut Rizman, Fazura telah menggayakan dua busana, yang mana busana pertama bercirikan Inggeris, timeless danprincessy.
Sumber: Instagram
Manakala busana yang kedua pula, berona merah jambu dan diberikan suntikan couture yang mana dia telah meletakkan perincian rama-rama untuk serlahkan konsep fairytaletersebut. Lebih menarik, Rizman juga memberitahu yang dia sendiri membuat perincian pada busana Fazura dengan mengambil masa lebih kurang dua bulan untuk menyiapkannya. Fuh tererlah Rizman!
Sumber: Instagram
6. Anak autisme Zarina Zainuddin akhirnya bertemu #Fattzura

Minggu lepas, pelakon Zarina Zainuddin ada memuat naik sebuah video diInstagram yang menunjukkan anak austimenya, Azal menyatakan hasrat untuk bertemu dengan pasangan Fattzura. Setelah video tersebut tular, PA kepada Fazura menjemput Azal dan ibunya ke majlis resepsi tersebut. Impian Azal menjadi kenyataan selepas dapat bertemu dengan pasangan selebriti kesukaannya dan sempat berselfie dengan mereka. Waa cayalah Azal!
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Sumber – lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *