Kehidupan Budak 14 Tahun Ini Pasti Membuat Anda Jeles!

Kehidupan Budak 14 Tahun Ini Pasti Membuat Anda Jeles!

Apabila ayah korang adalah seorang ahli perniagaan yang kaya, pasti anda akan mempunyai kehidupan yang sangat mewah. Kita cuma boleh bayangkan yang anak-anak orang super kaya ini pasti melancong dalam jet peribadi dan mempunyai sebuah konvoi pembantu yang mengikuti mereka pada setiap masa. Apabila ayah korang mempunyai wang sebanyak itu, ini semua pasti akan jadi satu realiti.

Tetapi untuk budak yang berusia 14 tahun ini yang berasal dari Dubai pasti mempunyai kehidupan yang boleh membuat kita semua iri hati dan dengki.

Rashed Saif Belhasa aka Money Kicks, adalah seorang anak ahli perniagaan terkenal Dubai Saif Ahmed Belhasa. Kanak-kanak lain yang sebaya dengannya masih bermain dengan kawan sebaya yang lain, Rashed menghabiskan masanya dengan selebriti seolah ini adalah perkara biasa! Dia mempunyai koleksi kasut sneaker yang besar dan juga mempunyai saluran YouTube.

Di akaun Instragramnya kita boleh lihat yang dia banyak berjumpa dengan selebriti selebriti dunia yang pasti membuat kita semua jeles.

Bertemu dengan Datuk Shah Rukh Khan

Dan Salman Khan pun kawannya!

Jackie Chan kelihatan lebih gembira daripada budak ni!

Money Kicks adalah peminat bola sepak yang besar dan di sini dia lepak dengan Messi. Kerana dia boleh!

Cristiano Ronaldo melawati Dubai dan pasti dia berjumpa dengan Rashed!

Sempai Neymar pun dia lepak??!

Bergambar dengan rapper Akon

Cukuplah adik…. Paris Hilton pun nak sapu?!

Sumber : chamais.my Via Kisah Makcik Viral

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *